Nyheder

nyheder

OBS. Ny klubaftale
Gælder fra 1/1-2024

Klubaftale med Højlund Mølle.

Kære medlemmer af ÅSNR.

Vi som Rideklub har det sidste års tid haft et samarbejde med Højlund Mølle (https://hojlund.dk).
I denne aftale er også nogen gode fordele for jer som medlemmer.

  • 20% rabat på ridetøj-og udstyr til eget forbrug.
  • 10% rabat på hestefoder til eget forbrug.
  • 10% rabat på tilskud og plejeprodukter til eget forbrug.

Alt dette gælder for lagerførte varer i butikkerne, IKKE i webshoppen.

Gælder IKKE i forvejen nedsatte varer og kan IKKE kombineres med andre rabatter og tilbud.

For at handle fremadrettet hos Højlund Mølle kræves et medlemsbevis. Dette kan I få lavet ved henvendelse til ÅSNR. Kontakt Trine Yndgaard på mailadresse:  t-yndgaard@hotmail.com, med oplysninger om fornavn, efternavn samt medlemsnummer. Medlemsbeviset kan afhentes efter aftale i ÅSNR eller på adressen: Lensvej 34, Sdr. Højrup, 5750 Ringe. Vi sender IKKE medlemsbeviser. Ved yderligere spørgsmål kontakt: +45 20465714.

Husk at vi har ½ årligt medlemskab, derfor skal dit medlemsbevis fornyes, dette skal du selv sørge for ved at kontakte ovenstående mailadresse.

Desværre oplever de hos Højlund Mølle en del udfordringer som f.eks. medlemmer der ikke kan bevise deres medlemskab af en rideklub. Vi håber at alle vil respektere ovenstående.

Samarbejdskontrakten vil blive annulleret hvis et medlem tages i at misbruge fordelene. Det går ikke kun ud over det enkelte medlem, hele aftalen ryger, både for andre medlemmer samt selve rideklubben, der derved mister vi en lang række fordele og rabatter på indkøb af materialer til klubbens drift.

Mvh bestyrelsen i ÅSNR

OBS… Kommunerne har ændret i ferieplanen hvilket betyder at undervisningen i ridekluben efter sommerferien først starter mandag d. 14/8-23.