nyheder

nyheder

Grundet Corona situationen er al undervisning aflyst indtil videre, og alle medlemmer informeres pr. mail, når vi ved mere herom.

PROPOSITIONER TIL STÆVNET 9. OG 10. MAJ 2020 – E-KLASSER KAN SES UNDER FANEBLAD PROPOSITIONER / D-KLASSER TILMELDES OVER GO.


Kære elever, forældre, hel- og halvpartslejere i rideklubben

Vi er meget kede af den situation, vi er landet i på grund af Corona virus. Klubben er godt kørende med mange elever og dygtige ridelærere. Det er derfor rigtig ærgerligt, at vi ikke kan tilbyde rideundervisning lige nu. Vi hører på TV de første positive signaler om udviklingen og håber, at det snart bliver muligt at genoptage undervisningen. Vi følger den officielle linje fra myndighederne, fra DIF og Dansk Rideforbund og afventer, hvad der videre sker.

Men i en rideklub kan ikke alt stilles i bero. Vores heste skal passes, og udgifterne er stort set de samme, selv om der ikke trænes. Det betyder, at vores ellers sunde økonomi kommer under pres. I modsætning til andre klubber, har vi tidligere meddelt, at der ikke opkræves for rideundervisning, når undervisningen ikke gennemføres. Den udmelding gælder stadig. At man ikke skal betale, betyder ikke, at man ikke må betale. Enkelte af jer har faktisk gjort det og 1000 tak for det.

Skulle der være nogle med tilknytning til klubben, der har lyst til og mulighed for det, skal I vide, at ethvert bidrag – stort som lille – er yderst velkomment. Beløbet kan i givet fald overføres til mobilpay: 46958

Et lille PS. Som mange af jer har peget på, og med rette, er ridebanen meget slidt, og meget våd og på nogle områder næsten farlig at ride på. Vi har tidligere besluttet at få gennemført en total renovering af banen i løbet af 2020. Vi har indhentet tilbud, og søgt puljemidler til delvis finansiering af projektet. Da det er udgifter, der under alle omstændigheder skal afholdes, søger vi pt. at få fremrykket projektet, så det kan gennemføres, mens undervisningen i forvejen er stillet i bero.

Med venlig hilsen

fra bestyrelsen

Luk menu